Om oss

Fastighetsförvaltning med kunden i fokus

Jakobsen Properties är ett konsult- och fastighetsbolag med stor kompetens inom bygg och fastighet. Vi arbetar med ett mål i sikte: att skapa långvariga relationer med våra kunder så att vi kan växa tillsammans. Vi vill vara en starkt och sammansvetsad grupp som vill förbättra samhället med hjälp av innovativa lösningar. Kvalitet i stället för kvantitet är vår slogan.

Vi erbjuder ett brett utbud kvalitativa tjänster för bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Fastighetsservice och teknisk förvaltning är några av de tjänster vi erbjuder för skapa trivsel samt öka värdet på din fastighet.

Handplockad personal

Vår personal är handplockad för sitt stora engagemang och intresse för fastighetsförvaltning. Vi strävar efter att växa som företag, men vi prioriterar alltid att ha rätt medarbetare framför att ha många medarbetare. Alla våra tjänster blir bättre genom att vi har kompetenta och motiverade medarbetare.

Flexibiliteten är alltid i fokus för oss. För att vi ska kunna ha ett långt och tillitsfullt samarbete med kunden så är beredda att ändra på det vi levererar för att kunden ska bli nöjd. Vi har inga problem att ändra oss, ta bara ett snack så lyssnar.

Ett erfaret förvaltningsföretag i Stockholm