Om oss

Fastighetsförvaltning med kunden i fokus

Välkommen till ett privat konsult- och fastighetsbolag med stor kompetens inom bygg och fastighet. Företaget startades med en ambition att utveckla fastighetsbranschen med en kvinnlig touch med fokus på organisation, struktur och människor.

Vi arbetar med ett mål i sikte: att skapa långvariga relationer med våra kunder så att vi kan växa tillsammans. Vi vill hjälpa fastighetsägare till ett framgångsrikt ägande och underlätta vardagen för hyresgästerna. Vi är en stark och sammansvetsad grupp som vill förbättra samhället med hjälp av innovativa lösningar. Kvalitet i stället för kvantitet är vår slogan.

Vi erbjuder ett brett utbud kvalitativa tjänster för bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Fastighetsservice och teknisk förvaltning är några av de tjänster vi erbjuder för skapa trivsel samt öka värdet på din fastighet. Inga typer av fastigheter är främmande för oss och vi har lång erfarenhet av kommersiell, ekonomisk och teknisk förvaltning samt fastighetsdrift. Vi åtar oss uppdrag inom fastighetsförvaltning i hela Stockholm med omnejd.

Handplockad personal

Vår personal är handplockad för sitt stora engagemang och intresse för fastighetsförvaltning. Vi strävar efter att växa som företag, men vi prioriterar alltid att ha rätt medarbetare framför att ha många medarbetare. Alla våra tjänster blir bättre genom att vi har kompetenta och motiverade medarbetare.

Flexibiliteten är alltid i fokus för oss. För att vi ska kunna ha ett långt och tillitsfullt samarbete med kunden så är beredda att ändra på det vi levererar för att kunden ska bli nöjd. Vi har inga problem att ändra oss, ta bara ett snack så lyssnar.

fastighetsförvaltning  stockholm

Ett erfaret förvaltningsföretag i Stockholm