Fastighetsförvaltning Stockholm

Allt du behöver som fastighetsägare – under samma tak | 010-510 04 40

Om oss

FASTIGHETSFÖRVALTNING MED KUNDEN I FOKUS

Teek Fastighetsförvaltning erbjuder ett brett utbud kvalitativa tjänster för bsostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Fastighetsservice, teknisk och ekonomisk förvaltnning och fastighetsdrift är några av de tjänster vi erbjuder för skapa trivsel samt öka värdet på din fastighet.

Teek Fastighetsförvaltning AB  har grundats av flera specialiserade bolag inom fastighetsförvaltningens olika grenar. Vår målsättning att våra kunder alltid ska vara nöjda. Vi lovar inte runt och håller tunt, när vi har skrivit på ett avtal så genomför vi arbetet helt enligt överenskommelse.

Handplockad personal

Vår personal är handplockad för sitt stora engagemang och intresse för fastighetsförvaltning. Vi strävar efter att växa som företag, men vi prioriterar alltid att ha rätt medarbetare framför att ha många medarbetare. Alla våra tjänster blir bättre genom att vi har kompetenta och motiverade medarbetare.

Flexibiliteten är alltid i fokus för oss. För att vi ska kunna ha ett långt och tillitsfullt samarbete med kunden så är beredda att ändra på det vi levererar för att kunden ska bli nöjd. Vi har inga problem att ändra oss, ta bara ett snack så lyssnar.

Teek fastighetsförvaltning AB har högsta kreditvärdighet hos UC.

Josef Lantz, vd Teek Fastighetsförvaltning AB

 

Professionella och lätta att kommunicera med. Rekommenderas starkt! Kaveh, kund till Teek